Angelina Jolie: πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη νέα εγχείρηση


Η Angelina Jolie πραγματοποίησε το Σάββατο την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση, στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση των ωοθηκών και των σαλπίγγων της.

Η Angelina εμφανίστηκε στα Kids' Choice Awards συνοδευόμενη από τις κόρες της, την 10χρονη Zahara και την 8χρονη Shiloh και μάλιστα κέρδισε το βραβείο για την «καλύτερη κακιά» για τον ρόλο της στη ταινία Maleficent.



Η διάσημη ηθοποιός πριν από λίγες μέρες έγραψε ένα κείμενο στην εφημερίδα New York Times σχετικά με την απόφαση της να προχωρήσει στην νέα αυτή επέμβαση. Πρόκειται για την δεύτερη προληπτική επέμβαση, μετά την διπλή μαστεκτομή στην οποία είχε υποβληθεί το 2013, καθώς η ηθοποιός λόγω κληρονομικότητας είχε αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.

Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν η Angelina, που έχασε τη μαμά της το 2007 από καρκίνο του μαστού, αποφάσισε να κάνει αυτές τις εγχειρήσεις για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της, τονίζοντας μάλιστα ότι έχει την πλήρη υποστήριξη του συζύγου της, Brad Pitt